Είσοδος

Τα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον περιηγητή σαςΒοήθεια με Τα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον περιηγητή σας
Μερικά μαθήματα μπορεί να επιτρέπουν πρόσβαση επισκεπτών

Είναι η πρώτη σας φορά εδώ;

Καλώς ήλθατε.   
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ MAIL στο kampantais@gmail.com ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
 Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε με τρεις τρόπους:

Αρχικά έχετε να επιλέξετε μεταξύ γενικής εισόδου στην πλατφόρμα ("ΕΙΣΟΔΟΣ") και μετά να επιλέξετε μάθημα ή κατευθείαν σε κάποιο μάθημα πατώντας στην αντίστοιχη εικόνα. Μετά την σύνδεσή σας χρησιμοποιήστε τον κωδικό  που θα σας ζητηθεί για το αντίστοιχο μάθημα και σας δόθηκε από τον καθηγητή.

1. Να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας του Google ή του Facebook (sign up with other service αν δεν εμφανίζεται το εικονίδιο)..Πρέπει να αποδεχθείτε τη γνωστοποίηση στην πλαρφόρμα του e-mail και των στοιχείων σας για να μπορέσει να γίνει η εγγραφή σας. 

2.Να δημιουργήσετενέο λογαριασμό με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο παρακάτω). Θα σας αποσταλεί ένα e-mail και θα επιβεβαιώσετε την εγγραφή.Το user name και το password που δηλώσατε  θα τα χρησιμοποιείται σε κάθε μελλοντική σύνδεση. 

3. Να συνδεθείτε ως επισκέπτης(κατευθείαν από το αντίστοιχο μάθημα επιλογής σας στην αρχική σελίδα  ή πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο κάτω αριστερά για είσοδο γενικότερα στην πλατφόμα ως επισκέπτης με σχετικά περιορισμένες δυνατότητες σε μερικές λειτουργίες (ενεργή συμμετοχή σε συζητήσεις, κουίζ κλπ).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ MAIL στο kampantais@gmail.com ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.